Reset Password

O NAMA

APARTMANI DIZMA

APARTMANI

DIZMA

Apartmani “Dizma” nalaze se u mjestu Vavlje između Omiša i Dugog Rata, na omiškoj rivijeri; 1,5 km zapadno od Omiša i 20 km od Splita.

Duće kao i druga mjesta duž rivijere smještena su između Jadranskog mora i mosorskog planinskog lanca i krase ih prekrasne pješčane plaže koje se protežu u neprekidnom nizu od 6 km.

Zelenilo, čisti zrak, blaga klima i predivan pogled na more i otoke Brač, Hvar i Šoltu su stvari koje će zasigurno dojmiti svakog posjetioca na prvi pogled.

1+
Godina Iskustva
1
Apartmana
1+
Zadovoljnih Klijenata

APARTMANI

DIZMA

Kafići i restorani smješteni na samoj morskoj obali kao i blizina gradova Omiša i Splita nude brojne opcije za kvalitetan odmor i zabavu.

Brojne mogućnosti razonode, zabave i sportskih aktivnosti otvaraju se u Omišu svega 1,5 km udaljenom od Duća. Omiš je malo pitoreskno mjesto u srcu srednje Dalmacije čiju čitavu rivijeru krasi izvanredna  ljepota i suprotnosti  krajolika na tako malom prostoru.

Omiš također ima bogatu kulturnu tradiciju tako je i sam grad svojevrsni povijesni spomenik stare mediteranske arhitekture sa svojim uskim kamenim ulicama, trgovima, bedemima, katedralom i sl.