Reset Password

NIGHTLIFE

APARTMANI DIZMA

NIGHTLIFE

SPLIT

Bolji i raznovrsniji izbor noćne zabave naravno pruža vam Split sa bezbroj klubova i kafića. Nećete pogriješiti ako se uputite u bilo koji klub u staroj jezgri, a odatle u neki od popularnih klubova na periferiji  grada.

NIGHTLIFE

MAKARSKA

Makarska je također popularno mjesto za izlaske za stanovnike obližnjih mjesta gdje imate tipičnu ponudu zabave kakvu možete očekivati na odmoru, šetnica na Rivi, živo i veselo u kafićima i klubovima.

NIGHTLIFE

OMIŠ

Za one željne zabave i tulumarenja Omiš je prvi i najbliži izbor sa svojom ponudom kafića, noćnih klubova, te restorana i veselom atmosferom gradića koji ljeti živi 24 h.

Također možete posjetiti razna sezonska lokalna događanja  kao gusarske večeri, večeri Dalmatinskih klapa i Omiško kulturno ljeto, koji će vam pružiti pravi dalmatinski ugođaj sa zvucima i delicijama ovog kraja.

NIGHTLIFE

HVAR

Otok Hvar popularna je destinacija za one željne zabave, a grad Hvar jedna je od najboljih destinacija za mlade ljude željne ljetnih zabava i uzbudljivog noćnog života. Brojne barove i noćne klubove naći ćete na rivi i obližnjem otoku Marinkovcu gdje se u uvali Stipanska nalazi poznati noćni klub Carpe Diem. Svake srijede tokom ljeta (osobito u srpnju i kolovozu) u Carpe Diemu održava se poznati Yacht Week.

NIGHTLIFE

BRAČ

Na Braču najpoznatiji je mjesto Bol gdje možete pronaći nešto za vaš ukus: zabavu, koncerte klasične i pop glazbe, umjetničke i foto izložbe, ili samo opuštajući odmor uz more.